Lyx för dig Jo!

Vardags lyx för den som förtjänar det. Och i detta fall heter vår fina vän Johanna. En blivande fru, som vi håller varmt om hjärtat.
Vi överraskade henne imorse, med champagne och frukost.
Och varför ska man sätta på larm för att kunna vakna.. när man har vänner som står tidigt utanför dörren och plingar som galningar:))

Efter ett par glas champagne och lite jordgubbar tog vi oss vidare till Clarion Sign.
 Där väntade oss en galen brunch!
Och sist men inte minst upp på toppen av Clarion. Jag pratar självklart om Selma SPA!
Bättre kan det inte bli!
Jag sitter fortfarande med en öm rygg efter en 25 minuters aroma massagen. Men samtidigt känner jag mig många kg fattigare!! 
Aja, nu lämnar jag er för idag, med att tacka dessa fina vänner ❤
Och självklart ska ni, mina kära läsare ha en massa kärlek!❤

xoxo

Bronzer från Armani!

Solpuder är något som jag har testat i mängder. Men aldrig har jag riktigt fastnat för något.
Jag har testat allt från Budgetvariant (Isadora, Loreal, Lumene, mm) till lyx (Guerlain, YSL, Dior, mm)!
Men aldrig har jag köpt om samma igen. Och det är riktigt fina solpuder som jag nämnt. Men nu kan jag säga att jag har blivit helt förälskad!
Armanis solpuder har "det lilla extra", helt magiskt!
Färgen är ganska "kall" om jag får säga så. Den är perfekt för att använda som shading! Men ni ska veta att den inte är matt, men jag är heller ingen matt person. Lyster spelar en viktig roll i min fräscha vardag:))

xoxo

Sommar Look!

Min sommar Look på kvällen ser gärna ut så här!
Och jag måste säga att min 5 skuggiga palett från Yves Saint Laurent, knäcker. Jag älskar grönt, och då menar jag i alla slag. Denna palett heter ombre 5 lumieres nr.11, och det är en kombination av grön, mint och lila. Rätt kalla färger som funkar för precis alla!
Sedan har jag en blå kajak penna från Isadora. Och mitt läppstift på denna bild är oxo från Yves Saint Laurent. Det är av sorten Rouge Pur nr.23. Älskar!!

xoxo

Fantastiska waterclouds!

Nu har jag testat dessa så nära fantastiska produkter man kan komma.
Jag är super nöjd med känslan, doften och framförallt resultatet.
Under ett par dagar har jag kört med waterclouds "repair shampoo" och "repair hairmask", och jag har inga planer på att sluta.
Detta shampoo är för dig som har ett tort och behandlat hår, men som samtidigt inte vill att produkten ska tynga ner håret. Dem aktiva ingredienserna i detta shampoo är: Cloudberry see oil, Macadamia nut oil, Sea care, Sea minerals.
Sedan har vi "repair hairmask," en produkt som idag platsar på min top 10-lista! Ni måste testa den för att förstå mig. Den är för alla med tort, skadat och behandlat hår.
Och med hjälp av hjortron och macadamianöt olja, återfuktas håret och hårbotten, samt ger en slät yta med en fantastisk lyster.
Sedan har vi dekavital B5 och provitamin B5, som binder fukt och skyddar håret mot uttorkning.
5minuter är allt som krävs för ett nytt "hår"!
Rekommenderar er alla att testa dessa super härliga produkter, ni hittar även nadra utav deras produkter HÄR: http://www.waterclouds.com/
 
XOXO!
 
 
 
 
 
 
 
 

xoxolipstick.blogg.se

Kontakta mig: [email protected] Instagram: SlickchicMUA

RSS 2.0